Available/For Sale

Parning 2019

Parning är gjord mellan Buzzkills Envy Is Dangerous ”Morra” och Quinlent Till I Collapse ”Bacon”

VALPAR FÖDDA 11JUNI 2019 (se bilder längre ned)

Dessa kommer inte bli några soffpotatisar som man bara kan ha liggandes hemma på soffan och vara nöjda med det! Letar du efter en staffe att tävla med, så är detta kullen för dig! Vi förväntar oss aktiva hundar som hänger med på allt! Orädda, miljöstarka hundar som ni ska kunna träna det mesta med!

Båda föräldrarna är hälsotestade med bra resultat, båda har gjort fina MHn med bra reaktioner och båda har gjort Korningens Mentaldel (MT) med strålande poäng! (Morra 437poäng och Bacon 460poäng), tror inte att det finns många andra staffekullar med båda avelsdjuren har gjort MT förut!
Båda föräldrardjuren tävlas med i lydnad och bruks. (samt andra sporter).
Hör av dig om du tror att detta är staffen för dig, gärna på mejl och berätta vad just du kan erbjuda för hem till din framtida staffe!

buzzkillskennel@gmail.com

Hela gänget (ovan)

Två tikar, röda med vita tecken

Hanarna, röda med vita tecken och en Brindle med vitt

Vi förväntar oss av debna kull att det kommer att bli roliga, livliga träningskamrater på lydnadsplanerna, staffar som kommer att älska att träna och inga soffpotatisar.
Vi söker enbart aktiva hem, som kan erbjuda träning och kanske tävling med dom, då vi tror att dessa kommer passa ypperligt till detta!

Hör av er på mejl och berätta vad ni kan erbjuda!

Vi har ingen turordningslista utan matchar rätt hund till rätt hem! Vi säljer heller inga efter färg, utan matchar rätt hund till rätt familj.

Mejla i första hand då vi jobbar oregelbundna tider och kan inte svara i telefonen på jobbet.
buzzkillskennel@gmail.com
970074_10200684293562567_1921934803_n